Ons aanbod van kinderentertainment


Kidz Kreative heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van kinderentertainment voor evenementen en festivals. Wij hebben een ruim aanbod van artiesten, discoshows, karakters, presentatoren, vloggers en sinterklaas en pieten.

Overzicht van ons entertainment

Raak! meidengroep boek je bij Kidz Kreative

Artiesten

Wij hebben een groot aantal live artiesten voor kinderen! Ben je op zoek naar een leuk optreden voor jouw evenement of festival? Klik hieronder voor een overzicht van onze artiesten zoals Raak!, Fleur en Madelief.

Discoshows boek je bij Kidz Kreative

Discoshows

Ben je opzoek naar een interactieve discoshows voor die staat voor gegarandeerd succes en feest? Wij hebben een aantal verschillende shows ontwikkeld waar alles draait om meezingen, dansen, springen en swingen op de leukste kinderhits. Beleef de Telekids Discoshow of DJ Nick Hits discoshow voor 2 of 3 uur non-stop plezier.

Karakters voor meet & greet inhuren bij Kidz Kreative

Karakters

Hoe gaaf is het voor een kind om oog in oog te staan met zijn of favoriete held? Wij werken met een aantal karakters voor een meet & greet. Creeer een onvergetelijke belevenis voor kinderen.

Het juiste entertainment voor jouw evenement?

Ben je op zoek naar het juiste entertainment voor jouw evenement of festival? Wij hebben het beste entertainment van artiest, discoshow, show tot aan karakters!

Voor meer informatie over je keuze klik het gewenste entertainment aan. Wil je liever persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. 

Kids Kreative bereik je op telefoonnummer 070 2210 133 of stuur een e-mail naar info@kidzkreative.com.

Scroll naar boven
Scroll to Top