Rommelpiet, de grootste rommelkont van Nederland!

Ieder kind in Nederland kent Rommelpiet! Elk jaar bezoekt hij in november bijna alle scholen in Nederland om de schoentjes te vullen. De verbazing is groot als de volgende dag het hele lokaal op zijn kop gezet is. Deze Piet maakt zijn naam wel waar, omdat hij er een grote rommel van maakt.

Tijdens de Sinterklaastijd vereert hij elke school met een bezoekje. Samen met Sinterklaas gaat hij langs om de schoenen te vullen. Daarbij fluit hij de vrolijkste Sinterklaas-wijsjes en zingt hij de leukste Sinterklaasliedjes.

Ook in het land kun je Rommelpiet tegenkomen. Tijdens een Sinterklaasintocht, een bedrijfsfeest of een Sinterklaasfeest in het land. Daar mag een optreden van Rommelpiet natuurlijk niet ontbreken. Zo stond hij al op Het Grote Sinterklaasspektakel en was hij aanwezig tijdens intochten en Sinterklaasfeesten in Amsterdam, Utrecht en Alkmaar en Groningen.

In 2019 had Rommelpiet een grote hit met ‘Sinterklaas Skippybal’. Het nummer was dat jaar ook te horen in de bioscoop met de film van De Club van SinterklaasWaar is het Grote Boek van Sinterklaas?’. Ook de nummers ‘Pieten Fissa’, ‘Uit je pepernoot’ en ‘Stoom uit je Oren!’ zijn grote spring-hits geworden en zijn te vinden op Spotify en andere streamingdiensten.

Luister Rommelpiet ook op

Volg Rommelpiet op social media

Discografie Rommelpiet

Hitsingle Uit je Pepernoot van Rommelpiet. Inhuren of boekingen bij Kidz Kreative.

Uit je Pepernoot

Stoom uit je oren

Sinterklaas Skippybal

Hitsingle Pietenfissa van Rommelpiet. Boekingen of inhuren exclusief bij Kidz Kreative.

Pietenfissa

Overzicht Sinterklaasliedjes

  • Pietenfissa!
  • Sinterklaas Skippybal
  • Stoom uit je oren
  • Uit je Pepernoot

Rommelpiet op YouTube

 

Abonneer je op het YouTube kanaal van Rommelpiet (Team Sint) en mis nooit meer de nieuwste videoclips.

Luister Rommelpiet op Spotify

Luister alle Sinterklaasliedjes van Rommelpiet (Team Sint) op zijn Spotify kanaal.

Boekingen van Rommelpiet

Natuurlijk mag een optreden van Rommelpiet niet ontbreken aan jouw evenement of festival. Voor de jongste kinderen in Nederland brengt Rommelpiet een geweldige show van ongeveer 30 minuten. Rommelpiet maakt er één groot stuiterfeest van tijdens Sinterklaas. Na afloop van het optreden is er (indien mogelijk) gelegenheid om met Rommelpiet op de foto te gaan.

Informeer vrijblijvend bij Kidz Kreative voor de mogelijkheden, prijs en beschikbaarheid. Bel 070 2210 133 of stuur een e-mail aan info@kidzkreative.com

Scroll naar boven
Scroll to Top