Evenementen & festivals

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Joint promotion evenementen voor kinderen & (ouders) gezinnen

Sinds 2007 organiseert en produceert Kidz Kreative evenementen voor haar partners en merken. Wat begon met het Sinterklaasfeest voor Boni Supermarkt bouwden we uit met evenementen als de Nieuwjaarsplons voor Landal Greenparks & RTL Telekids en de landelijke Kraanwaterdag voor Vitens. Evenementen waarbij merk-, marketingscommunicatie en sponsoring samen komen. Zo worden kinderen en ouders op een mooie beleving getrakteerd en bouwen we aan sympathie voor het merk.

Festivals & evenementen

Elk jaar bedenken, programmeren en organiseren wij evenementen en festivals in eigen beheer of in opdracht van onze partners. Van de vast evenementen als Koningsdag, Bevrijdingsfestival, Carnaval maar ook festivals als Zomerspektakel aan den Rijn en Kids Glemmer.

Scroll naar boven
Scroll to Top