Slide New Layer New Layer New Layer Kinder
content
voor televisie
en online.

Content voor televisie en online

Kidz Kreative ontwikkelt de allerleukste programma's en series voor televisie maar ook online. Deze content zit vol magie, humor, goede verhalen en waar plezier en muziek centraal staan. De kinderdroom moet ook op het scherm uit komen.

Kindvriendelijke studioprogrammas

De afgelopen jaren heeft Kidz Kreative een aantal studio programma's ontwikkeld zoals Het is weer Raak! en de Kidz Super Chartz. Een aantal programma's zijn naast online op YouTube ook te zien op RTL Telekids.

Het format voor kinderen is in eigenbeheer ontwikkeld en geproduceerd en met partners opgenomen op verschillende locaties in Nederland.

Het nieuwste programma is Studio Kattenkwaad. Het leukste weekendprogramma wat te zien is op YouTube waarbij de meiden van Raak! elke week iets beleven in de studio.

De leukste kinderseries

In de afgelopen jaren heeft Kidz Kreative een aantal formats ontwikkeld. Deze kinderseries zijn op verschillende televisie zenders te zien zoals RTL Telekids en Nickelodeon.

In ons tv-aanbod zijn de series met de meiden van Raak! zoals "Deze Kerst is het Raak!" en "Het is weer Raak!". 

Serie Deze Kerst is het Raak! met Daan, Roos en Sharon.

Wij maken de gaafste videoclips

Voor de verschillende artiesten en entertainment bedenken en produceren wij de mooiste videoclips. Door de jaren heen hebben wij verschillende videoclips (laten) ontwikkeld die onder andere te zien zijn op RTL Telekids en Nick Hits van Nickelodeon. Maar ook online zijn de verschillende videoclips te zien zoals op YouTube en YouTube Kids maar ook op kanalen als Kids Tube of

Nationale Sinterklaaslied
Pietenkidz

Videoclip De Kerstbrigade van Raak!

De Kerstbrigade
Raak!

Videoclip De Sinterklaas Welkomstdans van Raak! en Kliederpiet (Team Sint)

De Sinterklaas Welkomstdans
Raak!

Scroll naar boven
Scroll to Top