KidHitzShow de leukste kinder-discoshow van Nederland!

De KidHitzShow is de meest spetterende discoshow van Nederland. Kids DJ Ricardo draait vrijwel non-stop de coolste hits voor kids.

Een te gek interactief kinderprogramma vol met de lekkerste muziek, het leukste entertainment en geweldige spelletjes. Tijdens de KidHitzShow komen ook vriendjes Kiki & Jojo langs. Samen met Kiki & Jojo geeft Kids DJ Ricardo een te gek feest. Daar wil jij toch ook bij zijn!

Kids DJ Ricardo

Ricardo een echte DJ voor kinderen, die al met veel jaren ervaring de leukste shows maakt in Nederland. Hij betrekt de kinderen bij al zijn gekkigheid en haalt kattenkwaad uit. De altijd vrolijke DJ Ricardo is onder andere bekend van de Telekids Discoshow waar hij regelmatig als DJ staat te draaien. Ricardo staat garant voor non-stop dolle pret!

Zing, spring en dans mee met de KidHitzShow

Iedereen doet mee bij de KidHitzShow. Wie weet sta jij op het podium als kandidaat bij de muziekquiz, de danswedstrijd of doe je mee met één van de leuke spelletjes die DJ Ricardo tijdens de Show speelt. Daarnaast dans en zing je natuurlijk lekker mee met alle swingende nummers die uit de speakers knallen tijdens de show. Uiteraard gaan alle prijswinnaars niet met lege handen naar huis, maar zijn er leuke prijzen te winnen!

De Coolste Hits

Naast nummers van Kinderen voor Kinderen, Raak!, Ernst & Bobbie en K3 draait DJ Ricardo ook verzoeknummers. Wil jij graag een nummer horen uit de Kids Top 20 of van Nick Hits dan kan je dit laten weten aan de DJ. Lekker dansen en springen op ‘Fitlala’ van Kinderen voor Kinderen, ‘Sprookjesbal’ van Raak! of het kinderliedje ‘Tsjoe Tsjoe Wa’. Je kunt het zo gek niet bedenken of Kids DJ Ricardo heeft het nummer bij zich in zijn giga-platenkoffer.

Complete KidHitzShow

De KidHitzShow is geschikt voor kinderen van 2 t/m 14 jaar en natuurlijk mogen de ouders ook lekker mee swingen. Een complete show met kleurrijk achtergrond decor, dj-booth en natuurlijk felgekleurde discolampen. De KidsHitzShow staat garant voor een fantastisch kinderfeest. Speciaal voor Sinterklaas heeft DJ Ricardo ook een TV Sint Show.

Repertoire KidHitzShow

Artiesten

  • Djumbo
  • Gebroeders Ko
  • Junior Songfestival (JSF)
  • Keet!
  • Kinderen voor Kinderen
  • Kus
  • Raak!
  • K3
  • Starz
  •  

KidHitzShow boeken?

Wil je KidHitzShow boeken voor een show? Informeer naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijs. Wij sturen je gratis een offerte en plaatsen een vrijblijvende optie in de agenda.

Scroll to Top
Scroll to Top