Muziek voor de kinder doelgroep!

Wij hebben ons gespecialiseerd in alles wat met muziek te maken heeft. Van single- en album producties, tekstschrijven, het arrangeren en produceren, leaders, tv- en filmmuziek en het produceren van live muziek voor evenementen, festivals, theatershows en pretparken. Daarnaast heeft Kidz Kreative een eigen muzieklabel voor het uitbrengen van liedjes.

Muziekproducties

Wij schrijven en produceren muziek voor de kinderdoelgroep. Van single tot album en van titelsong tot filmscore.

Kidz Kreative werkt met een team van professionals bestaande uit tekstschrijvers, producers en componisten vanuit onder andere de Studio in Scheveningen.

Wij bieden een compleet pakket aan diensten van A tot Z. Wij hebben onder andere samengewerkt met artiesten als Kinderen voor Kinderen, Raak!, Keet! (RTL Telekids), KUS, Djumbo, Luan Bellinga, Coole Piet & Dans (De Club van Sinterklaas), Mylène & Rosanne, Rachel (Junior Song Festival) en Yes-R.

Mijn Unicorn hitsingle Raak!
Filmmuziek De Grote Sinterklaas film

Film en televisiemuziek

Al meer dan 15 jaar schrijft en produceert het team van Kidz Kreative muziek voor film en televisie.

De afgelopen jaren was ons team verantwoordelijk voor de filmmuziek en titelsong van De Club van Sinterklaas. Maar ook bij films als De Grote Sinterklaasfilm en De Familie Slim zijn wij betrokken

Met veel passie componeren, schrijven  en produceren wij ook muziek voor televisie. Onder andere series als 'Deze Kerst is het Raak!' en 'Raak! viert Sinterklaas' voor kinderzender RTL Telekids en Telekids Mini's.

Scroll naar boven
Scroll to Top