Het Nationale Sinterklaaslied ‘Juichen voor de Sint’ gezongen door de Pietenkidz

Hilversum, 1 november 2021

Dit jaar zal er voor het eerst een echt Nationaal Sinterklaaslied worden uitgebracht. De song 'Juichen voor de Sint' gezongen door vijf kleine superfans van het Sinterklaasfeest, is een vrolijk aanstekelijk lied om de Sint mee te verwelkomen.

De Pietenkidz, zoals zij zichzelf noemen, verbinden met hun muziek iedereen! Het Nationale Sinterklaaslied is bedoeld om alle kinderen mee te laten juichen tijdens de intocht van Sinterklaas in elk dorp en elke stad of wanneer Sinterklaas en de Pieten een bezoekje brengen aan hun school.

Het Nationale Sinterklaaslied is geschreven en geproduceerd door Rick Pols en Linda Pols van We Know Music, Beiden schreven onder andere ook liedjes voor De Club van Sinterklaas en De Grote Sinterklaasfilm. De choreografie van de dans in de videoclip is in handen van het team van DJF Dance Center, onder leiding van Joeri van Grol. De Pietenkidz solisten van dit jaar zijn Hannah, Jikke, Stan, Olivia en Xiao Song.

Het Nationale Sinterklaaslied is een initiatief van Kidz Kreative. De kracht van het Nationale Sinterklaaslied is dat het door kinderen wordt gezongen en voor alle kinderen in Nederland is. Net als veel andere kinderen zijn de Pietenkidz superfan van het Sinterklaasfeest en samen juichen ze voor Sinterklaas, het feest voor alle kinderen!

Jaarlijkse traditie Het Nationale Sinterklaaslied

De nieuwe single ‘Juichen voor de Sint’ is het eerste Nationale Sinterklaaslied dat wordt uitgebracht. Het blijft niet bij een eenmalige uitgave, maar zal een jaarlijkse traditie worden. De samenstelling van de Pietenkidz kan wel elk jaar veranderen door dat er nieuwe kinderen bijkomen en ook kinderen zullen vertrekken.
De hitsingle ‘Juichen voor de Sint’ is te vinden op de website van het Nationale Sinterklaaslied en op alle bekende onlinevideo en muziekplatforms.

Pietenkidz zingen samen met Sinterklaas het openingslied van De Grote Sinterklaasfilm "Trammelant in Spanje"

De Pietenkidz hebben al een nummer mogen opnemen met Sinterklaas en dit nummer ‘Kamer vol Kadootjes’ is te zien als openingslied van de bioscoopfilm ‘De Grote Sinterklaasfilm’. Deze spetterende film is vanaf 6 oktober te zien in de bioscoop, met onder andere Robert ten Brink en Martien Meiland.

Meer informatie over het Nationale Sinterklaaslied is te vinden op de website www.nationalesinterklaaslied.nl en op alle social media. Voor de Pietenkidz kijk je op www.pietenkidz.nl.

 

Scroll naar boven
Scroll to Top