Yes-R, Raak! & Juvat openen Avond4daagse in Almere Stad

Maandag 6 juni wordt de Avond4Daagse in Almere Stad, vereniging Opstap 94, officieel geopend door de meiden van Raak! en Yes-R. Om 17.30 uur zullen zij op het parkeerterrein van voetbalvereniging AS ’80 zorgen voor een knallende opening van het wandelfestijn. Ook burgemeester Franc Weerwind zal hierbij aanwezig zijn.

Voordat alle kinderen aan de wandel kunnen, zullen zij eerst een goede warming-up krijgen van Juvat Westendorp (So You Think You can Dance en GTST). Waarna er flink meegedanst kan worden op het nummer #goedgedaan van Raak! en Yes-R.

Deze feestelijke opening wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn, drinkwaterbedrijf Vitens, Chiquita, stichting Jongeren op Gezond Gewicht en de Koninklijke Wandel Bond. Uit onderzoek van AH en Vitens is namelijk gebleken dat ouders vinden dat er teveel snoep uitgedeeld wordt tijdens de Avond4Daagse. Daarom hebben de genoemde partijen besloten ouders te helpen de Avondvierdaagse gezonder te maken. De komende weken delen zij aan 150.000 kinderen gratis bananen en ‘Kraanwater Graag’ bidons uit. En dus ook in Almere!

Winkels

Ook vinden ouders in supermarkten van Albert Heijn een gratis boekje met ideetjes voor een gezondere Avondvierdaagse. Ook kunnen ouders samen met hun kinderen creatief aan de slag voor de vierdaagse. Honderd winkels gaan met kinderen een gezonde snoepketting, roeptoeters of medailles knutselen.

‘Kraanwater Graag’

Het uitdelen van ‘Kraanwater Graag’ bidons is onderdeel van de meerjarige ‘Kraanwater Graag’ campagne waarmee drinkwaterbedrijven iedereen bewust willen maken van de waarde van ons kraanwater. Het nummer #goedgedaan van Raak!, Yes-R en Juvat is een belangrijk onderdeel van deze campagne.

Scroll naar boven
Scroll to Top