Wij zoeken kindertalenten!


Kidz Kreative is op zoek naar talenten die van zingen en dansen houden!
Kidz Kreative zoekt talenten.

Kidz Kreative zoekt jou

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en hou je van zingen en dansen, geef je dan snel op voor de auditie ronde van de Kidz 2022. Dit kan nog tot 1 april 2022!

Droom jij ervan om op een podium te staan, liedjes op te nemen in een echte studio en te schitteren in een videoclip? Meld je dan aan voor de Kidz.

Zingen en dansen maken een groot onderdeel uit van de Kidz en zoeken daarom echte talenten. Ieder jaar wisselt de groep van samenstelling, maar je kunt ook meerdere jaren deel uitmaken van de Kidz.

Kidz zijn ook Pietenkidz!

De Pietenkidz zijn bekend van hun hits ‘Juichen voor de Sint’ en ‘Kamer vol Kadootjes’ met miljoenen streams op Spotify. De Pietenkidz zingen ook ieder jaar het Nationale Sinterklaaslied voor alle scholen en intochten.

Aanmelden voor de Kidz!

Wil je je aanmelden, vul dan samen met een van je ouders het onderstaande formulier in op onze site en wie weet nodigen we je snel uit om auditie te komen doen.

Aanmelden?


Vul onderstaande formulier in (met je ouders), met jouw gegevens en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Een foto kan je als bestand toevoegen en mocht je een fragment (mp3/filmpje) hebben, dan kan je deze als link in de opmerking zetten of als bijlage sturen aan info@kidzkreative.com.

    Pietenkidz populairste Sinterklaas artiest van 2022

    Afgelopen jaar waren de Pietenkidz de populairste act tijdens Sinterklaas met het Nationale Sinterklaaslied ‘Juichen voor de Sint’. Deze kinderen zijn de superfans van Sinterklaas.

    Naast hun eerste album ‘Sinterklaasliedjes 1’ waren ze te zien in de De Grote Sinterklaasfilm in de bioscoop. Hierin zongen ze samen met Sinterklaas (adviseur Robert ten Brink) de hit-single ‘Kamer vol Kadootjes’.

    Scroll to Top
    Scroll to Top