Wij zoeken kindertalenten!


Kidz Kreative is op zoek naar talenten die van zingen en dansen houden!
Het Nationale Sinterklaaslied 2021 Juichen voor de Sint, de hitsingle van de Pietenkidz

Kidz Kreative zoekt jou

Ben je tussen de 9 en 12 jaar oud en hou je van zingen en dansen, geef je dan snel op voor de auditieronde van de Pietenkidz 2022. Dit kan nog tot 15 februari!

De Pietenkidz zijn bekend van hun hits ‘Juichen voor de Sint’ en ‘Kamer vol Kadootjes’ met miljoenen streams op Spotify. De Pietenkidz zingen ook ieder jaar het Nationale Sinterklaaslied voor alle scholen en intochten.

Ook dit jaar gaan we weer veel horen van de Pietenkidz en zoeken wij uitbreiding. Naast het Nationale Sinterklaas lied 2022 komen er een album en videoclips. En misschien gaan we ook optreden in het land! Alles gaat natuurlijk in overleg met de kinderen en ouders. 

Aanmelden voor de Pietenkidz!

Wil je je aanmelden, vul dan samen met een van je ouders het onderstaande formulier in op onze site en wie weet nodigen we je snel uit om auditie te komen doen.

Aanmelden?


Vul onderstaande formulier in (met je ouders), met jouw gegevens en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Een foto kan je als bestand toevoegen en mocht je een fragment (mp3/filmpje) hebben, dan kan je deze als link in de opmerking zetten of als bijlage sturen aan info@kidzkreative.com.

    Pietenkidz populairste Sinterklaas artiest van 2022

    Afgelopen jaar waren de Pietenkidz de populairste act tijdens Sinterklaas met het Nationale Sinterklaaslied ‘Juichen voor de Sint’. Deze kinderen zijn de superfans van Sinterklaas.

    Naast hun eerste album ‘Sinterklaasliedjes 1’ waren ze te zien in de De Grote Sinterklaasfilm in de bioscoop. Hierin zongen ze samen met Sinterklaas (adviseur Robert ten Brink) de hit-single ‘Kamer vol Kadootjes’.

    Scroll naar boven
    Scroll to Top