Wij zoeken kindertalenten!


Kidz Kreative is op zoek naar talenten die van zingen en dansen houden!

Auditie Pietenkidz 2023

Ben je tussen de 9 en 13 jaar oud en hou je van zingen en dansen, geef je dan snel op voor de auditieronde van de Pietenkidz 2023. Dit kan tot 23 december 2022.

De Pietenkidz zijn bekend van hun hits ‘Dans voor Sinterklaas’, ‘Met Z’n Allen’ en ‘Kamer vol Kadootjes’ met miljoenen streams op Spotify. Daarnaast zingen de Pietenkidz elk jaar het Nationale Sinterklaaslied voor scholen en intochten. In 2021 was het thema ‘Juichen voor de Sint’ en dit jaar ’Sinterklaas Superfan’.

Ook komend jaar gaan we weer veel horen van de Pietenkidz en zoeken wij uitbreiding. Naast het Nationale Sinterklaas lied 2023 komt er een album en videoclips. En we gaan optreden in het land! Alles gaat natuurlijk in overleg met de kinderen en ouders. 

Aanmelden voor de Pietenkidz!

Wil je je aanmelden, vul dan samen met een van je ouders het onderstaande formulier in op onze site en wie weet nodigen we je snel uit om auditie te komen doen.

Aanmelden voor de Pietenkidz!

Wil je je aanmelden, vul dan samen met een van je ouders het onderstaande formulier in op onze site en wie weet nodigen we je snel uit om auditie te komen doen.

Aanmelden?


Vul onderstaande formulier in (met je ouders), met jouw gegevens en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Een foto kan je als bestand toevoegen en mocht je een fragment (mp3/filmpje) hebben, dan kan je deze als link in de opmerking zetten of als bijlage sturen aan info@kidzkreative.com.

    Pietenkidz populairste Sinterklaas artiest van 2022

    Afgelopen jaar waren de Pietenkidz de populairste act tijdens Sinterklaas met het Nationale Sinterklaaslied ‘Juichen voor de Sint’. Deze kinderen zijn de superfans van Sinterklaas.

    Naast hun eerste album ‘Sinterklaasliedjes 1’ waren ze te zien in de De Grote Sinterklaasfilm in de bioscoop. Hierin zongen ze samen met Sinterklaas (adviseur Robert ten Brink) de hit-single ‘Kamer vol Kadootjes’.

    Scroll to Top
    Scroll to Top