Wij zoeken zangeressen!

Kidz Kreative is op zoek naar zangeressen in de leeftijd 18 tot 26 jaar uit Nederland.

Kidz Kreative zoekt jou

Zie jij jezelf schitteren op het podium voor honderden kinderen? Wil jij kinderen muzikaal entertainen en aan het lachen maken? Speel je graag in filmpjes op YouTube en zie jij jezelf als zangeres in een productie gericht op kinderen? Misschien is Kidz Kreative dan wel op zoek naar jou.

Kidz Kreative is regelmatig op zoek naar getalenteerde zangeressen voor haar producties op het podium, in het theater of voor het inzingen en inspreken in de studio. Ben jij tussen de 18 en 26 jaar met een vrolijke, spontane uitstraling en in het bezit van een flinke dosis enthousiasme. En niet te vergeten dans-, zang en acteerervaring? Meld je dan nu aan.

Stuur je cv met duidelijke actuele foto(s), persoonlijke gegevens, mp3-fragment en een filmpje waarin jij jezelf voorstelt, wat je hebt gedaan en wat jouw grote droom is om te gaan doen en misschien krijg je een uitnodiging voor de audities in augustus/september.

Wil je deelnemen aan de casting? Aarzel niet en schrijf je via onderstaande formulier en stuur je cv, foto(s) en video aan info@kidzkreative.nl of kijk op de website www.kidzkreative.nl/audities/zangeressen-gezocht/

Aanmelden kan tot 14 juli en audities zullen worden gehouden in Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Kidz Kreative zoekt talenten.

Aanmelden?

Vul onderstaande formulier in met jouw gegevens en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Een fragment (mp3/filmpje) kan je als link in de opmerking zetten of als bijlage sturen aan info@kidzkreative.com.

Auditie is gesloten.

Scroll naar boven
Scroll to Top