Wij zoeken zangtalenten!

Kidz Kreative is op zoek naar zangtalenten in de leeftijd 9 tot 13 jaar in Den Haag en omgeving.

Kidz Kreative zoekt jou

Kidz Kreative is op zoek naar zangtalent! Vind jij het leuk vinden om komende periode een aantal kidshits in te zingen in onze studio in Den Haag? Zing jij graag mee met liedjes van Kinderen voor Kinderen, The Voice Kids of het Junior Songfestival? Dan is Kidz Kreative op zoek naar jou!

Ben jij tussen de 9 en 13 jaar oud en in het bezit van een flinke dosis enthousiasme? Vind jij het superleuk om te zingen en heb jij ook echt talent? Ben je woonachtig in Den Haag en omgeving (Rotterdam/Amsterdam/Utrecht)?

Stuur ons dan snel jouw gegevens met foto en een fragment (mp3 / filmpje) met daarop duidelijk jouw zangkwaliteiten. Wie weet zien wij jou binnenkort in onze professionele studio in Den Haag. Opnamedagen plannen we in gezamenlijk overleg. Aanmelden kan tot 31 augustus 2021.

Kidz Kreative koor
Doe jij niks anders dan zingen en droom jij van deelname aan bijvoorbeeld het Kinderen voor Kinderen koor, The Voice Kids, Junior Songfestival of misschien zelfs een solocarrière? Komend jaar starten wij met een nieuw kinder-project en wie weet word jij ook daarvoor geselecteerd!
Kidz Kreative zoekt talenten.

Aanmelden?

Vul onderstaande formulier in met jouw gegevens en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Een fragment (mp3/filmpje) kan je als link in de opmerking zetten of als bijlage sturen aan info@kidzkreative.com.

    Scroll naar boven
    Scroll to Top