De meiden van Raak! zijn op zoek naar hun Valentijn

Vol trots presenteren Daan, Roos en Sharon van Raak! hun aller eerste liefdes single  ‘Valentijn’. Het nummer ‘Valentijn’ gaat over wie-o-wie de Valentijn is van de meiden.

Deze single is de voorbode van het nieuwe album van Raak! dat in mei gaat verschijnen. Eerdere singles als ‘Handjes in de Lucht’, ‘Mijn Prins’ en recentelijk ‘De Kerstbrigade’ waren al een groot succes en bij het kinderplatform RTL Telekids te zien en horen.

Valentijnsverassing 
Op Valentijnsdag hebben Daan, Roos en Sharon een speciale verrassing voor hun Valentijn. Denk jij de Valentijn te zijn van Raak!? Stuur dan een echt Valentijnsberichtje naar de Facebook-pagina van de meiden en wie weet kiezen Daan, Roos en Sharon jou wel uit voor een speciale Valentijnsverrassing. Roos, één van de meiden van Raak!: “Wie-o-wie wordt onze Valentijn? Wij zijn benieuwd naar alle lieve berichten, misschien zit mijn droomprins er wel tussen” Sharon voegt nog toe: “Vergeet niet in je berichtje de hashtag #wieowie te gebruiken!”

Raak! bij RTL Telekids Familiefeest

Daan, Roos en Sharon kijken uit naar het Telekids Familiefeest, zodat ze hun allernieuwste hits en liedjes kunnen zingen. Tijdens het Pinksterweekend op 3, 4 en 5 juni vieren RTL Telekids en Van Hoorne Entertainment het Telekids Familiefeest in de evenementenhal Gorinchem. Daan, Roos en Sharon zullen hier ook optreden samen met hun vrienden en vriendinnen van RTL Telekids, waaronder; Ernst & Bobbie, Thomas de Stoomlocomotief™, Brandweerman Sam™, Fien & Teun, Wardo Wonder en Jul & Julia.

Scroll to Top
Scroll to Top