Enthousiaste kinderen uit Dronten gezocht voor de opnames van een nieuwe videoclip voor kinderen

Heb jij altijd al eens willen figureren in een echte videoclip? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar enthousiast kinderen uit Dronten die aankomende woensdagmiddag, 17 mei 2023, willen figureren in een muzikale videoclip.

Deze videoclip is voor een nieuwe act voor kinderen: een kinderkoor bestaande uit 14 kinderen in de leeftijd 8 t/m 13 jaar. De opnames vinden plaats op woensdag 17 mei 2023 op verschillende locaties in Dronten tussen 13:00 – 18:00 uur. Het vrolijke nummer gaat over naar buiten gaan (buitenspelen).

Ben jij die enthousiaste, gezellige buitenspeler die het leuk vindt om te stoepkrijten, knikkeren, elastieken, voetballen, skaten, rolschaatsen en skateboarden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons dan snel een email en wie weet nodigen wij jou wel uit!

Stuur een e-mail naar info@kidzkreative.com. Voeg een recente foto toe, met je naam, leeftijd (tussen 4 en 12 jaar), telefoonnummer en hoe laat je vrij bent van school. Mocht je kunnen skaten, rolschaatsen of skateboarden laat dat dan ook even weten. We hopen jouw mail snel te ontvangen en wie weet wordt je uitgenodigd voor een leuke middag op een echte videoclip-set!

Met vriendelijke groet,

Team Kidz Kreative

Scroll naar boven
Scroll to Top