Raak! gaat samenwerkingsverband aan met RTL Telekids

Raak! is 2 juli een meerjarig samenwerkingsverband aangegaan met RTL Telekids. Raak! zal te zien zijn met optredens tijdens de Telekids-evenementen, zoals de Telekidsfandag. Daarnaast worden de Raak! videoclips uitgezonden bij RTL Telekids en in RTL de Telekids app.

Raak!, bestaande uit Sharon, Roos en Daan, is een act gericht op kinderen van 1 t/m 10 jaar. Raak! zingt liedjes die aansluiten bij wat kinderen beleven met een frisse en vrolijke sound. Hierdoor zullen kinderen snel meezingen en dansen. De nummers van Raak! zijn geschreven door Future Presidents, o.a. bekend van Mainstreet.

Raak heeft onlangs drie singles uitgebracht, ‘ In 1 keer raak’, ‘Teddybeer’ en ‘Handjes in de Lucht’, waarvan voor de laatste twee ook een videoclip is gemaakt. De opbrengsten van de single ‘Teddybeer’ komen ten goede aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Ook de aankomende periode hoeven de meiden van Raak! niet stil te zitten. Binnenkort volgt de vierde single en staat er een samenwerking met de ‘Club van Sinterklaas’ op de planning. Meer informatie volgt snel op www.ditisraak.nl.

Scroll to Top
Scroll to Top