Danspiet & Raak! maken nieuwe videoclip: ‘De Sinterklaas Welkomstdans’

Danspiet van De Club van Sinterklaas en de meiden van Raak! hebben samen ‘De Sinterklaas Welkomstdans’ opgenomen. Het nummer is afkomstig van het album ‘Feest in het Kasteel!’ van De Club van Sinterklaas dat onlangs is uitgebracht. Bij ‘De Sinterklaas Welkomstdans’ is ook een spetterende videoclip gemaakt op het kasteel van Sinterklaas. ‘De Sinterklaas Welkomstdans’ is makkelijk te leren en is speciaal voor alle kinderen en kleine Danspietjes.

Danspiet kan heel goed dansen en zingen. Zij is goed bevriend met Coole Piet, waarmee zij samen een nieuwe grote hit heeft ‘Amerigo’, de titelsong van de beste Sinterklaasfilm van 2014 ‘De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard’. Deze bioscoopfilm is tot en met 5 december te zien in Nederland en België.

De meiden van Raak!, Daan, Roos en Sharon, hebben al een druk jaar achter de rug. Met optredens op diverse RTL Telekids fandagen, in het Dolfinarium, bij Het Grote Herfstvakantiefeest met Ernst & Bobbie en binnenkort zijn ze te zien bij Hart voor Sint in Ede.

Nieuwsgierig geworden naar de videoclip van ‘De Sinterklaas Welkomstdans’? Kijk dan nu snel op YouTube, in de Telekids-app of in de app van De Club van Sinterklaas en dans lekker mee met Danspiet en de meiden van Raak!

Meer informatie over Danspiet en De Club van Sinterklaas is te vinden op www.declubvansinterklaas.nl en voor Daan, Roos en Sharon van Raak! neem je een kijkje op www.ditisraak.nl.

Scroll naar boven
Scroll to Top