Raak! viert Sinterklaas bij RTL Telekids

De meiden van Raak! zijn op werkdagen te zien tussen 8.15 en 10.30 uur bij RTL Telekids Mini’s op RTL Telekids. De  studio is voor ‘Raak! viert Sinterklaas!’ compleet omgetoverd in Sinterklaas-sferen. Je kunt lekker meedoen met de Pietengym, Sint-knutsels maken en luisteren naar de Sinterklaasverhalen. Uiteraard hebben de meiden ook een aantal leuke, hilarische spelletjes bedacht om op 5 december tijdens Pakjesavond te spelen.

Elke dag behandelt het Raak!-drietal de binnengekomen post en kunnen kinderen hun vraag aan PAS Piet insturen. Aan het eind van de dag is er de Tweet van PAS Piet of een Mop uit een envelop. Kortom: er gebeuren leuke Sinterklaas-dingen bij Raak! viert Sinterklaas!

Nieuwjaarsplons

Op woensdag 3 januari 2018 is de lustrumeditie van de ludieke subtropische ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos. Naast de optredens van Raak! zijn ook de Telekids-helden Fien & Teun en Superwings aanwezig. Ook kun je meedansen met de Telekids Discoshow en uiteraard zijn de Landal-mascotte en televisiester Bollo en zijn vrienden Puk & Pelle de hele dag aanwezig.

Kijk voor meer informatie op www.landal.nl/nieuwjaarsplons

Scroll naar boven
Scroll to Top