Raak! geeft exclusieve instore optredens door heel Nederland

Vanaf 30 september komen Daan, Roos en Sharon van Raak! langs bij een groot aantal schoenwinkeliers door heel Nederland met hun instore-tour ‘Eén Stap’. De meiden zullen in de winkel hun allernieuwste single ‘Eén Stap’ ten gehore brengen en daarna is er kort de tijd voor een meet & greet met deze swingende meiden. Op de website www.ditisraak.nl staan alle datums en de winkels waar ze te zien zijn.

Onlangs kondigden Daan, Roos en Sharon hun eigen schoenencollectie ‘Raak! by Red-Rag’ aan. Een schoenencollectie voor stoere meiden die vanaf deze maand te koop is bij meer dan 200 schoenwinkels in heel Nederland.

En om dit heugelijke feit te vieren gaan de meiden van Raak! in september en oktober langs bij een groot aantal schoenwinkels in Nederland. Ze zullen daar hun nieuwste single ‘Eén Stap’ zingen, welke natuurlijk perfect aansluit bij de ‘Raak! by Red-Rag’ collectie. Hierna is er nog tijd om met de meiden op de foto te gaan en delen Daan, Roos en Sharon kleurplaten, fotokaarten en handtekeningen uit.

Raak! by Red-Rag collectie
Schoenenmerk Red-Rag Girls is in juni een te gekke samenwerking aangegaan met de meidengroep Raak!. Raak!, bekend van RTL Telekids, bestaat uit Daan, Roos en Sharon. Drie meiden met een totaal verschillend karakter. En dat is te zien aan de vier hippe meidenschoenen in de collectie. Of je nou sportief en stoer bent of juist een glamourgirl; jij gaat jouw favoriete schoenen vinden in de Raak! bij Red-Rag collectie.

Wil je meer weten over Raak! of Red-Rag? Dan kun je een kijkje nemen op www.ditisraak.nl en www.red-rag.nl.

Scroll naar boven
Scroll to Top